Een PVC vloer kopen

Een pvc vloer kopen in Tholen bij de Laminaatwinkel

Een PVC vloer kopen

Een PVC vloer kopen

Ook kunt u bij ons een hoge kwaliteit PVC vloer kopen

Zoekt u een nieuwe PVC vloer die u kunt laten leggen in uw woning, kantoor of bedrijfspand in Tholen? De Laminaatwinkel biedt u voor een scherpe prijs hoge kwaliteit harde vloeren en beschikt over een voorraad van 16.000m² waardoor wij direct kunnen leveren. De PVC vloeren werken met een click systeem en zijn van topmerken als Beautyfloor, Quick Step Livyn en Moduleo. Deze vloeren zijn uitstekend geschikt voor ruimtes met veel verkeer. Voor meer informatie over de kwaliteiten, het materiaal of onze diensten bent u welkom bij ons langs te komen. U vindt ons aan de Van Konijnenburgweg 55 in Bergen op Zoom!

Bij De Laminaatwinkel kunt u een PVC vloer kopen voor uw pand in Tholen

De Laminaatwinkel helpt u graag met het vinden van de perfecte PVC vloer. Onze professionals staan voor u klaar om deze harde vloeren voor u te leggen. Ook geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Dankzij de 34 jaar ervaring en het feit dat wij ons al sinds 1990 volledig gespecialiseerd hebben in harde vloeren kunnen wij er voor zorgen dat u zonder problemen een PVC vloer bij ons kunt kopen en laten plaatsen in Tholen. Om te zorgen dat u compleet tevreden bent over het proces bent u bij ons zeker van kwaliteit, service en klanttevredenheid. Gedurende de complete interactie met De Laminaatwinkel, van het inmeten en kopen van de vloer tot het plaatsen hiervan heeft u contact met dezelfde persoon. Op deze manier weet u zeker dat al uw wensen precies worden nageleefd. Wij kunnen u sowieso altijd uitstekend advies geven over de verschillende materialen in ons assortiment. U vindt in onze winkel van 600m² een collectie van rond de 450 kwaliteiten laminaat, 200 kwaliteiten lamelparket en een royale serie click PVC vloeren. Als u onze winkel wilt bezoeken om alles met eigen ogen te bekijken dan vindt u bij ons een eigen parkeerterrein en bushalte.

Wij nodigen u uit in onze winkel

De deuren van De Laminaatwinkel staan voor u open wanneer u besluit om een kijkje te nemen naar ons complete aanbod. U vindt ons aan de Van Konijnenburgweg 55 te Bergen op Zoom. Heeft u vragen over onze producten of de mogelijkheden met betrekking tot het leveren of leggen dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@laminaatwinkel.com of bellen met 0164 – 270245.