PVC laminaatvloer kopen Tholen?

Dé Parket en Laminaatwinkel

  • Wij zijn sinds 1990 gespecialiseerd in harde vloeren
  • Wij beschikken over een enorme collectie en altijd alles is op voorraad
  • Van de bekende merken, minder bekende merken en ons private label
  • Wij beschikken over een overzichtelijke showroom
  • Al onze vloeren kunnen geleverd worden met bijpassende plinten, profielen en ondervloeren.
PVC laminaatvloer kopen Tholen

PVC laminaatvloer kopen Tholen

Wilt u een PVC vloer kopen in Tholen of laminaat kopen in Tholen? Dan bent u bij de Parket en Laminaatwinkel aan het juiste adres. Wij beschikken over een collectie van ongeveer 450 kwaliteiten laminaat, 200 kwaliteiten lamelparket en een royale serie click PVC vloeren. Van de bekende merken zoals Quick Step en Berry Alloc, minder bekende merken als Kronofloor en ons eigen private label. En dat is allemaal te bekijken in onze overzichtelijke showroom van 600m2.

PVC laminaatvloer kopen Tholen? PVC vloer kopen Tholen: de voordelen

De PVC vloer is een harde vloersoort die de laatste jaren razend populair geworden is. En dat is natuurlijk niet voor niets. Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke vloer met de uitstraling van hout, natuursteen of beton is de PVC vloer echt iets voor u. Een PVC vloer is duurzaam, sterk en slijtvast, zeer stabiel, geluiddempend, hygiënisch en erg geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC vloer kopen in Tholen? Dat kan bij De Parket- en Laminaatwinkel.

PVC laminaatvloer kopen Tholen

PVC laminaatvloer kopen Tholen

Laminaat kopen Tholen: de voordelen

Wilt u een laminaat vloer kopen in Tholen? Dan laten wij u graag kennismaken met de voordelen van laminaat. Door de populaire v-groef is laminaat steeds moeilijker te onderscheiden van een echte houten vloer. In tegenstelling tot een houten vloer is een laminaatvloer veel onderhoudsvriendelijker en duurzamer.

Of u nou een PVC vloer of laminaat wilt kopen in Tholen: onze professionele en enthousiaste medewerkers staan graag voor u klaar. Samen gaan ze met u op zoek naar de beste oplossing voor uw woning of pand.