Laminaat kopen

Prachtig laminaat kopen voor uw pand in Tholen bij De Laminaatwinkel

Laminaat kopen

Laminaat kopen

Wij bieden u een collectie van 450 kwaliteiten laminaat

Als u woont of werkt in Tholen en u bent op zoek naar hoog kwaliteit laminaat dan bent u welkom in   De Laminaatwinkel. Wij bieden u namelijk voor een scherpe prijs de mooiste harde vloeren. Dankzij onze voorraad van 16.000m² zijn wij in staat om direct te leveren. Ons laminaat is onder andere van Quick-Step aangezien wij een kerndealer zijn. Dit betekent dat wij de volledige collectie laminaat, plinten en ondervloeren voeren. Ook vindt u bij ons Berry-Alloc laminaat. Bent u op zoek naar verder informatie over de kwaliteiten, het materiaal of onze diensten dan nodigen wij u uit om bij ons langs te komen. Wij zijn gelegen aan de Van Konijnenburgweg 55 in Bergen op Zoom!

De Laminaatwinkel biedt u de mogelijkheid een passend laminaat te kopen voor uw woning, kantoorpand of winkel in Tholen

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardig laminaat dan bent u welkom bij De Laminaatwinkel. Onze professionals helpen u graag met het inmeten, kopen en leggen van uw nieuwe laminaat als u in Tholen of omgeving woont. Ook als u nog twijfelt over de verschillende modellen kunnen wij u uitstekend helpen. Met 34 jaar ervaring en een volledige specialisatie in harde vloeren sinds 1990 zorgen wij dat u zonder problemen van nieuw laminaat kan genieten. U bent bij ons altijd zeker van kwaliteit, service en klanttevredenheid. In De Laminaatwinkel van 600m² vindt u een collectie van 200 kwaliteiten lamelparket. Wanneer u onze winkel bezoekt om alles met eigen ogen te bekijken dan vindt u bij ons een eigen parkeerterrein en bushalte.

Aarzel niet onze winkel eens binnen te lopen

De Laminaatwinkel staat voor u open wanneer u besluit om een kijkje te nemen naar ons complete aanbod. Wij zijn gelegen aan de Van Konijnenburgweg 55 in Bergen op Zoom. Als u vragen heeft over onze producten of de mogelijkheden met betrekking tot het leveren of leggen maak dan gebruik van het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@laminaatwinkel.com of bellen met 0164 – 270245.